Where to buy the red dress everyone is talking about...

Wednesday, May 31, 2017

Hi folks! The vacation is over, but I will remember this holiday for a long time as it was the first one with Zachary. I guess you do know why. When I was packing, I knew immediately that this red dress has to go with me no matter what. And honestly this order twas a huge surprise for me because it looks perfect, fits awesome and it is really well made. 

I was feeling like a baby doll in this dress and I am pretty sure you can see the dazzle from the pictures below. I have decided to wear it on our first trip to Soller and Valldemossa and even though I was wearing sandals, I have changed to Converse for practical reasons later and I think that sneakers suited the dress quite right. 

 If you would ask me what is my favorite piece this summer it is obvious that it is the dress everyone keeps talking about. It is inspired by Azaelea dress from Self Portrait, Miranda Kerr was wearing the white version, and I found this beautiful red also in my new Capture your style book by Aimee Song. I recommend this one to all fans of Instagram. 

If you want to know where to buy the red dress everyone is talking about, you can find my cheaper version at Zaful.com and right now with a discount. 
By the way, Zaful will be celebrating 3RD BIRTHDAY and there will be free shipping on all Zaful products during the aniversary.

What do you think about my #1 dress?

 P.S .: If you like my holiday and a bit unusual manicure, the big THANKS goes to Life Style Salon. : - *


Čaute kamoši! Dovolenka je síce už za mnou, ale na prvú dovču s našim Zacharym budem spomínať ešte dlho. Veď asi chápete. Keď som sa balila, hneď som vedela, že tie dnešné šaty so mnou pôjdu aj keby traktory padali. Ako som si zaumienila, tak aj bolo. Tieto šaty sú pre mňa neskutočným prekvapením. Vyzerajú dokonalo, skvele sedia a ich spracovanie je naozaj perfektné. 

To, že sa v nich cítim ako bábika je pravdepodobne vidieť aj z fotiek. Rozhodla som sa ich vziať na náš prvý výlet do mestečiek Soller a Valldemossa a aj keď na fotkách cupitám v sandálkach, tak z praktických dôvodov som k nim zvolila obyčajné Conversy a v žiadnom prípade im to neubralo na šarme. 

Keby ste sa ma opýtali aký kúsok v mojom šatníku je toto leto môj najobľúbenejší, tak je Vám asi jasné, že to budú práve tieto šaty. Sú inšpirované šatami Azaelea od Self Portrait, ktoré mala v bielej verzii aj Miranda Kerr a túto krásnu červenú som našla aj v mojej novej knihe Capture your style od Aimee Song. Odporúčam všetkým fanúšikom Instagramu. No a poviem Vám, že som skoro odpadla. 

Ak chcete vedieť, kde kúpiť šaty, o ktorých sa toľko hovorí, tak tú moju a výrazne lacnejšiu verziu nájdete na Zaful.com, teraz dokonca v zľave.
Mimochodom Zaful bude oslavovať 3TIE NARODENINY a Vám prináša počas osláv dovoz zadarmo. 

Čo poviete na moje  #1 šaty?

P.S.: O moju dovolenkovú a pre niekoho možno netradičnú manikúru sa postarali v Salóne Life Style. Veľká vďaka. :-*


 Shop my look:
Dress - Zaful (Buy here)
Bandana - Lovely.sk
Sandals - H&M (Buy here)
Straw Bag - SheIn (Similar)
Sunnies - C&A (Bory Mall)

You Might Also Like

6 komentárov

  1. Tak tie šaty sú bomba a také podobné som si chcela kúpiť na stránke tuším že Asosu aleee manželovi sa veľmi nepáčili.. no boli inej farby, tieto sú oveľa krajšie a myslím si, že aj keď si ich zladila s Converskami tak určite to vyzeralo bombovo :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..ahoj Simi..s Converskami to bolo peckové a hlavne som mohla pohodlne cupitať celý deň a tlačiť kočík..no škoda, že sa drahému nepáčili, ale určite nájdeš také, z ktorých odpadne :D

      Delete
  2. Krásne šaty a ešte krajšie fotky. Páči sa mi ako si to doladila šatkou :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..ďakujem Peti, tú šatku som nosila takmer celú dovolenku :D

      Delete
  3. Veľmi pekné šaty, ja som tiež objednávala zo Zafulu, ale nie som až tak spokojná s tým čo mi prišlo :/ Úplne si inak tie tvoje šaty viem predstaviť aj s converskami, myslím že to môže vyzerať super!!

    www.nasklee.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..no mne teraz prišla tiež zásielka zo SheIn, kde som bola takmer vždy spokojná a nie je to až taký úspech tento raz, určite spravím post a bude o nástrahách online shopov z Číny :D :D :D

      Delete