How to style asymetric shirt...

Wednesday, September 06, 2017

Hi guys! We are at grandma again. Which means lot of fun outside of the house. Small trips in the neighbourhood and tons of laugh. We spent some time in Bardejov as there has been a fair past weekend. Tons of carousels, beer, traditional street food and craftsmen. 

So when thinking about best spot for this post, I have thought about Bardejov of course. The little carousel was a perfect match to the theme of the fair and this wonderful feminine look. If you are looking for an inspiration on how to style asymetric shirt, then here I come with my styling.

I have match this lovely blue striped shirt with pair of white jeans, my favorite converse and small DKNY crossbody. I have learned to make this sweet braids recently, so my hair gives a nice final touch to the whole look. 

As we were making these pictures with Zachary I will give you also few pictures with him as well. You can find them at the very end of this photo story. Looking forward to prepare new autumn looks as the summer is slowly faiding away.

How are you styling asymetric shirts? :-*

Čaute kamoši! Opäť sme u babiny. Čo znamená kopu času stráveného vonku. Mini výletíky v okolí a kopec smiechu. Nejaký ten čas sme strávili aj v Bardejove, keďže minulý víkend sa tam konal jarmok. Užili sme si tony kolotočov, piva, tradičného jedla a remeselníkov.

Takže keď som rozmýšľala nad miestom na fotenie, prirodzene mi napadol práve Bardejov. Malý kolotoč s koníkmi bol perfektným spojením témy jarmoku a môjho dievčenského looku. Ak hľadáte inšpiráciu ako zladiť asymetrickú košeľu, tak tu ma máte s mojím stylingom.

Zladila som svoju pásikavú asymetrickú košeľu s bielymi džínsami, mojimi obľúbenými converskami a malou DKNY kabelkou. Keďže som sa len nedávno naučila pliesť tieto super priberané vrkoče, tak som aj dnes dodala malú bodku k celkovému outfitu. (nosím ich stále a na rôzne spôsoby)

Tieto fotky sme fotili aj so Zacharym, tak vám ich zopár pripájam. Nájdete ich na konci tejto foto story. Už sa neviem dočkať nových jesenných lookov, veď leto sa už pomaly vytráca.


Ako vy stajlujete takéto asymetrické košele?


  Shop my look:
Striped shirt - SheIn (Buy here)
Jeans - Mango (Similar)
DKNY bag - Cube shop (Bory Mall)
Converse
Sunnies - ZeroUv (Buy here)





You Might Also Like

6 komentárov

  1. Ufff, sorry, ale ta košile je opravdu otřesná. Škoda, protože má super barvu i vzor.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj Alenka, ďakujem pekne za komentár, ale bohužiaľ s tebou nemôžem súhlasiť, možno sa ti jej strih nepáči, ale ja si myslím, že od otrasnej košele má naozaj ďaleko..všetko je vec vkusu..prajem pekný deň.

      Delete
  2. júj túto modro bielu kombináciu veru môžem :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem Viki, tušila som, žetebe sa bude páčiť :-*

      Delete
  3. Replies
    1. ..vďaka Domi, ale mám pocit, že 99% ľudí ich na mne neznáša :D :D :D

      Delete