O priateľstve, vďačnosti a vílach...

Wednesday, August 29, 2018

Dobrí priatelia sú navždy

Čaute kamoši! Pôvodne som mala v pláne písať úplne iný článok, ale odhlasovali ste si na tento týždeň pomocou Facebooku mňa miesto môjho drahého, takže písať o vzťahoch a znamení rýb budem až o týždeň. Tento týždeň vám napíšem za čo a koho som v živote vďačná a čo pre mňa znamená priateľstvo. Celým článkom vás budú sprevádzať fotky v šatách od Patrika Haaza a nie, nejedná sa o platenú spoluprácu ani barter. Úplne normálne som si tie šaty kúpila a prekvapivo ma stáli menej ako keby som skočila do najbližšej Zary po šaty, ktoré bude nosiť polovica planéty. Zaujímavé, že?

Priateľstvá do (ne)pohody

Pre mňa osobne existuje obrovské množstvo priateľstiev. Sú priatelia, ktorí vám prídu do života iba na krátku chvíľu a už ich nikdy viac nestretnete, zanechajú stopu a navždy tak s vami zostanú, prvé škôlkárske lásky či kamaráti zo škôl. Možno si po 30tich rokoch už nebudete pamätať ich mená, ale tá emócia, ktorá sa vám s nimi spája, vo vás bude pretrvávať aj naďalej. 

Najkrajšie na priateľstvách je, že vedia trvať večne. Vzhľadom na môj vek, je toto tvrdenie pomerne odvážne, ale mám kamku (zdravím Ali a ďakujem jej neskutočnej pamäti a matematickým znalostiam) , s ktorou to už ťaháme 22 rokov a nemyslím si, že sa to o ďalších 22 rokov zmení. V každom prípade o tom môžem napísať ďalší článok, len si naň kúsok počkáme. Hovorí sa, že rodinu si nevyberáš, ale priateľov áno. Ja mám pocit, že si ma tí dobrí priatelia vyberajú sami. Zrejme vedia, že napriek tomu, že na niekoho možno pôsobím veľmi otvorene, v zásade sa považujem za pomerne utiahnutého človeka. Toľko k paradoxom mojej osobnosti.



Prosím berte ma s rezervou nakoľko tieto moje úvahy môžu byť do značnej miery ovplyvnené hormonálnymi výkyvmi vo vysokom štádiu tehotenstva, ale mám potrebu sa z toho vypísať. Priatelia sú mojou energiou, každý jeden, aj tí, s ktorými sa vidíme 2x do roka. Pretože už máme svoje rodiny a v niektorých prípadoch nás delí aj niekoľko desiatok km, že áno. Mám vás všetkých nesmierne rada a vážim si každé jedno stretnutie, nech už je po akomkoľvek čase. S dobrým priateľom si totiž máte stále čo povedať. 

Vďačnosť naša každodenná

Okrem svojej milovanej rodiny som vďačná práve za priateľov. Dúfam, že naše deti si z tej našej úprimnej kamarátskej lásky odnesú veľkú kopu inšpirácie a v budúcnosti budú mať rovnaké šťastie na priateľov ako máme my (Boškovci). Bonus bude ak sa z našich detí stanú BFF. Takže tak. Chcela som vám dať takto verejne najavo, že som za vás vďačná a dúfam, že tu s nami budete navždy a ešte dlhšie. A ešte, že som za vás vďačná každý jeden deň a nie iba 1x ročne, aby ste vedeli. Už vás musím prestať toľko spomínať, lebo teraz sa všetci čudujete, že prečo sa vám toľko štikúta. Tak pardón, dajte si vodu s citrónom a myslite na nás. Stačí občas.



Šaty pre vílu

Rozhodne sa nesnažím naznačiť, že by som bola víla, ale 100 percentne to vylúčiť nemôžeme. V každom prípade tieto farebné šaty mi ich skrátka evokujú. Sú krásne, nadýchané a moje tehotenské bruško s mini pokladom sa v nich cíti neskutočne. Kúpila som si ich v Drobne Store, kam vám rozhodne odporúčam zájsť. Sestry Drobné sú skvelé a nesmierne milé a tento obchod nájdete aj na Fashion Mape. Kto ju ešte nemá, tak u nich ju zoženie.Toľko odo mňa na dnes a o týždeň sa teda vidíme s mojim drahým manželíkom.

Dajte mi vedieť, ktorý obchod z Fashion Mapy mám ísť pozrieť nabudúce, ak máte svoju srdcovku. :)


 I am wearing:

Šaty - Patrik Haaz (Drobne Store) // Kabelka - Addict // Sandále - Huelva // Okuliare - H&M


 

You Might Also Like

0 komentárov