PALIxPATRIK...

Wednesday, September 05, 2018

Muži to majú ťažké

Je to neuveriteľné, ale zbehol ďalší týždeň.  Keďže sa 10 dní pred oficiálnym termínom pôrodu snažím písať články dopredu, tak vám neviem úplne povedať, či v čase keď toto čítate som ešte stále kinderko. Ale tento článok má byť tak či onak venovaný pánom, tak poďme na to. Môj drahý manžel mi dnes ráno povedal, že nemám rodiť, kým je junior chorý. Nuž veru naozaj by som mu to nechcela spraviť. Ani jednému. Sú to proste chlapci a tí to majú s chorôbkami a boliestkami ťažké. Určite to milí pán  všetci dobre poznáte a rovnako to poznajú aj vaše polovičky.



Vzťahy a znamenie rýb

Ak si náhodou hľadáte partnerku, tak idem spraviť reklamu jednému znameniu zverokruhu a rozhodne za to nie som platená. Nedávno sa mi do ruky dostal článok, ktorý ma nesmierne pobavil a bolo v ňom písané niečo v zmysle, že toto znamenie poblázni aj zadaných mužov, pretože ženy v tomto znamení sú tajomné a príťažlivé, a keď si získate ich srdce, tak to bude navždy. Také sú vraj ženy narodené v znamení Rýb. V tomto znamení mám vo svojom okolí celkom veľké množstvo kamošiek, tak by som mala napísať ich drahým, že GOOD JOB. Vlastne by som mala pogratulovať aj svojmu manželovi, pretože aj ja som tá tajomná, éterická a energická bytosť, ktorá miluje cestovanie a dobrodružstvá a rodina je pre ňu posvätná. 


Spravila som malý prieskum internetom, pretože fakty priatelia, to je to čo potrebujeme a to najmä v článkoch o srdcových záležitostiach. Ak by ste teda milý páni chceli vedieť, ktoré znamenie sa teda k Rybám - ženám najviac hodí atvoria teda dokonalé spojenie, tak čítajte pekne ďalej. Ak už ženu máte, tak na to radšej kašlite, lebo si len pokazíte deň.


Z môjho mini prieskumu mi vyšlo, že ak ste páni v znamení Kozorožca či Raka, tak budete pre ženu v znamení Rýb tým pravým orechovým. Ja som si však vzala Barana a podľa väčšiny zdrojov si tieto dve znamenia rozumejú iba zo začiatku a vzhľadom na to, že tvoríme pár už vyše 8 rokov a z toho 3 roky (vo štvrtok máme výročie) ako manželia, tak si dovolím tvrdiť, že aj hviezdy sa môžu mýliť. Preto vám odporúčam v otázkach lásky dať na vlastnú intuíciu, srdce a rozum súčastne a neriešiť toľko zverokruh. To som vás teraz pekne zmiatla, čo?


Muži a vzory

Pri tomto looku som sa trošku odviazala. Keď som išla na nákup, tak mi bolo jasné, že niečo prinesiem aj drahému a tieto šortky som videla už na Instagrame a vedela som, že sa mu budú páčiť, pôvodne som k vzoru na nohaviciach a tričku chcela pridať ešte jeden na batohu, ktorý je pre Patrika Haaza príznačný, ale je naozaj výrazný a najmä leopardí a to by mohlo byť pre konzervatívnejšieho diváka už trošku cez čiaru. Tak sme sa teda zhodli aspoň na klobúku a okuliaroch a výsledok posúďte sami.

Čo poviete milí páni, môže byť?



Pali is wearing:
Tričko & Okuliare - H&M // Šortky - Patrik Haaz // Espadrillas - H.E. by Mango // Klobúk - Ljubljana trh




You Might Also Like

0 komentárov