RE PELLO - naše prvé odrážadlo...

Wednesday, September 12, 2018

Prečo nechceme mať milión a jednu hračku?

Patríme k rodičom, ktorí už pred narodením našich detí vedeli, že hračiek naše deti nebudú potrebovať veľa, pretože sa môžu hrať aj s reálnymi vecami a fantázii sa predsa medze nekladú. Už vtedy sme kúpili zopár drevených hračiek, ktoré sa nám zdali rozumné. Tento koncept sa snažíme udržiavať a prikupujeme hračky k sviatkom podľa aktuálnych záľub, takže sa náš byt stal domovom nákladných áut.

Čo s kopiacimi sa  hračkami?

Jednou z možností je vyčleniť hračky podľa záľub a veku a ostatné odložiť prípadne obmieňať. Aj teraz sa stane, že si Zaky občas vyberie svoje staré chodítko a preháňa sa s ním po byte. Ďalšou možnosťou je vysporiadať sa s ťažkou úlohou skôr ako vznikne. Myslím, že priateľom a rodine môžete svoj zámer prezradiť a dohodnúť sa s nimi aké typy hračiek a knižiek sú pre vás tie pravé orechové a čo by ste v danom veku chceli rozvíjať, ak si nie ste istí, tak odporúčam prečítať niektorú knihu o Montessori prístupe.


RE PELLO z Čiech je parťák do nepohody

Práve druhú možnosť sme zvolili pri výbere narodeninového darčeka pre juniora. Chceli sme odrážadlo ako prípravu na bicykel a toto drevené, odpružené a ešte aj vyrobené u našich susedov spĺňalo našu predstavu do bodky. Pravdou však zostáva, že nepatrí do kategórie lacnejších odrážadiel. My sme zapojili aj naše okolie a vďaka našim kamošom - Evka, Ali&Alex, Livi&Aďko, Veronika&Mirec a rodine sa teraz u nás nekopí milión zbytočností, ale máme jeden parádny darček. Okrem dokonalého dizajnu, čo je pre mňa ako mamu blogerku jednoznačne plus, sa mi páči, že so Zakym porastie, dá sa jednoducho nastaviť výška a môže si na ňom veselo jazdiť minimálne do 4roch rokov. Pre technickejšie typy - je celoodpružené, váži 3 a pol kila a má ergonomické sedátko. Na výber majú rôzne farebné prevedenia, ale ja som klasik, čiže prírodná je podľa mňa naj - pre viac klikaj TU.


Outfit pre malého nezbedníka

Ak by niekoho zaujímalo, kde sme kúpili to či ono zo Zakyho outfitu, tak tričko je Next, kraťasky H&M, podkolienky od rozkošnej Betty z Betty Brands a tieto som kúpila práve pre level 500 čo sa rozkošnosti týka a to najmä na fotky - mám aj pre mňa a Beky, môj drahý má smolu a nejak si jeho chlpaté nôžky neviem predstaviť v podkolienkach, čiže win-win. Vesta bola darček a pre mňa je to jeden z naj kúskov v Zacharyho šatníku, ale tiež najmä na tvorbu ňuňuňu fotiek, z praktického hľadiska je vesta pre deti zbytočná, že áno?  No a topánky máme slovenské Baby Bare a aj keď v nich bosá nôžka smrdká ako u dospeláka, nedáme na ne dopustiť.


Vidíme sa o týždeň :-*

You Might Also Like

0 komentárov