Faux-koža a zverina...

Wednesday, November 07, 2018

Čo majú spoločné koláče a topánky?



Dobré ránko priatelia! Tento článok mal byť o topánkach a snáď v závere aj bude, ale začnem trošku inak. Spoločné nemajú z môjho pohľadu nič okrem toho, že aj na jednom aj na druhom zrejme môžete byť závislí. Ja vám chcem teda na úvod článku povedať o včerajšku. Včera večer som zo Zakym totiž piekla koláče (malá skúška na vianočné pečenie), ale nie tak, že ja pečiem a on ich je. Ale úplne štandardne, že Zaky priložil ruky k dielu. Beky nás pri tom po očku pozorovala z detskej stoličky a tvárila sa fascinovane, ale možno sa iba snažila vykakať, neviem. Takže Zaky dostal zásteru ako sa na správneho pekára patrí, ruky napchal do sáčku so špaldovou múkou a začali sme. Máme skvelé pečiatky so zvieratkami od Tescomy, za ktoré vďačím svojej TOP kolegynke Lenke, o ktorej by som vedela písať chválospevy ešte 2 roky, ale nikto by ste to nečítali, teda snáď aspoň Lenka a možno Hanka. Spravili sme polovičnú dávku na moje fajnové linecké koláče a mile rada vám dám aj recept, ak si niekto zaželá. Múka bola prirodzene absolútne všade, ale radosť dieťaťa je viac ako čerstvo povysávaný byt. Tak som to teda predýchala a múčili sme, valkali a ukladali zvieratká na plech. Ak sa pýtate, že kde bol tato, tak ten sa včera večer vzdelával a my ho ľúbime "jak koňa", tak sa na ňho nehneváme a jeden koláčik sme mu nechali. A teraz k topánkovej téme. Sľubujem.

Večný problém slovenských žien



Takto nejako by som chcela začať, pretože presne toto (rozumej nadpis tohto odseku) bolo raz v komentári pod mojou fotkou na stránke DNES NOSÍM a teda vtedy som si povedala, že na tom asi niečo bude, lebo tie topánky, čo som mala na nohách boli všetko len nie super módne. Boli teplé, pohodlné (aj keď s opätkom) a dobre sa mi v nich chodilo. Ku podivu ma tento komentár zrejme zasiahol viac ako som si myslela, keď o ňom s odstupom času píšem článok. A že toho času prešlo. Ten článok je totiž z 2015teho a tie boty si môžete pozrieť
TU. Odvtedy sa moje nákupné správanie, čo sa topánok týka zmenilo. Na pohodlí si dám záležať stále a samozrejme si kupujem iba to, čo sa mi páči, ale čo sa odvahy týka, tak tej mám rozhodne viac. Tak napríklad dnešné topánky. Asi by som ich v 2015tom nevlastnila. Určite by som si ich všimla, možno by sa mi v kútiku duše aj páčili, ale kúpiť by som ich nešla. Tým chcem povedať, že na niektoré veci musí človek dozrieť.




Tým nechcem povedať, že na topánky som odborník. V zásade platí, že nevlastním žiadne lodičky zvučných mien a krásne na tom je, že už potom ani netúžim a to mi môžete veriť, že kedysi by som pre ne vraždila (toto berte s rezervou), ale. Ale snáď sa so mnou zhodnete, že vďaka blogu sa zo mňa stala sebavedomejšia žena, s vlastným módnym názorom a hádam aj o trochu lepším vkusom. To si tak potichúčku šepkám vždy, keď mi napadne nejaká blbosť ako napríklad prihlásiť sa do Súboja štylistov. Na druhej strane som v TOP10 a to je pre mňa vážne veľká vec a mala som svoje stylingy aj tu, veď checknite kľudne fotogalériu, či ma tam naozaj nájdete alebo iba kecám.




Hady, leopardy a iná zver

Viem, že veľa ľudí by takýmto výrazným zvieracím kúskom nedala šancu, ale verte, že si ich viete obliecť aj k striedmejšiemu looku a budú vyzerať štýlovo. Vravím to preto, že leopardie vlastním už nejakú dobu a stále sú trendy a zrejme dlho budú. Ich tvar možno omrzí, ale potlač bude večná. A ak chcete tip na jednoduchší look, tak skúste all nude, all black alebo iba jeansy a sveter a zaručujem vám, že ak ten sveter nebude práve vianočný gýč na n-tú, tak to bude bomba. Nevtieravé, štýlové a veľmi ženské. Toľko na dnes odo mňa, kávu už máte dávno dopitú, tak ešte pochválte v komentároch Tomáša @TOM LOFT za krásne fotky a utekajte ďalej robiť, čo treba.

Pekný deň a vidíme sa o týždeň.

My look:
Kabát - SheIn // Top - // Nohavice - H&M (minuloročná kolekcia) // Sveter - SecondHand // Topánky - My Tesco Kamenné // Baretka - Stradivarius // Kabelka - DKNY (Cube shop)

You Might Also Like

0 komentárov