S kimonom do mesta...

Wednesday, August 21, 2019

Ahojte priatelia. Po mini typoch, ktoré viete pre svoje deti pripraviť sami, som tu späť s nápadmi na outfity. Užili sme si predĺžený víkend bez mobilov a internetu, pretože na chate u kamošov nie je signál priatelia a je to božské. Po 100 rokoch sme zase hrali spoločenské hry. Ráno sme trpeli kvôli prebdenej noci. Ponocovanie s deťmi je iný level priatelia. Lebo ak ste v noci hore do 2hej a deti vstávajú pred 6tou, tak ten čas už nikde nedoženiete. To je iba také FYI, keby ste chceli niečo podobné skúšať. Ale zase z krátkodobého hľadiska je to asi udržateľný spôsob života. Nuž a cez deň sme zbierali v lese čučoriedky, dali sme si babskú 5km bežeckú zábavku, za 3 dni sme si zabehli 11 km a to pri minimálnom spánkovom režime a 4roch deťoch vôbec nie je také easy, tie deti boli špinavé aj za ušami ako sa tam tak válali po zemi, púšťali šarkany a čo ja viem, čo všetko ešte robili a pre Zakyho to bola taká rozlúčka s letom, lebo tento týždeň mu už začala škôlka. Prvý deň sa s nami ani nerozlúčil, odkráčal do triedy a bolo. Tuším je to už veľký chlap. Odpadávam z neho. A po návrate na východ nám babina oznámila, že začala hubová sezóna, tak sa suší a zavára a chodí do lesa. Teda iba tí, ktorí chcú a nemajú na starosť deti. Haha.

Ľanové kimono

Ninja Retzer má krásne ľanové kúsky. Keď som ich videla, hneď som vedela, že im dám dobrý domov. Nájdete ju na Instáči ako kopu ďalších šikovných ľudí. Objednala som si vrch aj s dlhými nohavicami a spolu v tom vyzerám ako keby som sa chystala na judo či karate. Neviem čím to je, lebo ona v tom vyzerá ako kráľovná. Verím, že keď budem pravideľne behávať, tak v tom budem vyzerať lepšie. Na budúci týždeň už uvidíte aj nohavice v inom stajlingu, tak počkajte a dajte mi vedieť, či by ste takto išli do sveta. Top si viem predstaviť aj s ľanovými šortkami a podľa mňa to ešte stihneme asi aj nafotiť pri tomto teple. Inak ľan je na tieto obrovské teploty skvelý, jeansy už samozrejme menej. Ráno super, ale poobede som mala pocit, že mi horia nohy. Splnený sen.




Lúčenie býva ťažké 


Nuž a priatelia asi prišiel čas vymeniť foťák. Odišla nám totiž obrazovka, akože foťák stále fotí, ale nemáme si ako pozrieť výsledok a teraz neviem, či máme zostať tím Nikon alebo ísť do tímu Canon. Ak máte skúsenosti a viete nám poradiť, čo by sa nám na fotenie na blog a detí pre radosť hodilo, tak sa vybláznite do komentárov. Naozaj sa nám vaše rady budú hodiť, pretože ja fakt neviem. Vzhľadom k tomu, že máme objektív na Nikon, tak by sme asi mali brať aj toto do úvahy. A teraz babo raď.



Želám vám krásny zbytok týždňa a vidíme sa o týždeň. 



You Might Also Like

0 komentárov