Na letnú nôtu..

Tuesday, June 30, 2020

Čaute priatelia! Som veľmi rada, že dnes vám môžem okrem letného looku a topu, ktorý už má aj prvú objednávku, predstaviť šikovnú Renátku, ktorá dokáže staré svetre pretvoriť na rozmanité letné shopper tašky. Každá jedna je originál, keďže ide najmä o upcycling a nové materiály nakupuje iba výnimočne. Môjmu oku ulahodili minimalistické modely, ale nájdete u nej aj farebnejšie verzie, či tašky so vzorom. Dokonca som sa nevedela rozhodnúť, ktorá sa mi k tomuto looku páči viac a tak som vám nafotila oboch mojich favoritov. No nie som zlatá?

Denimová midi sukňa

Nebudem sa s vami dohadovať, ale od určitého veku sa naozaj lepšie cítim v midi a maxi sukniach. Netvrdím, že by som si na nejaký festival či tématickú akciu nedala mini, ale v mojom šatníku sa už vyskytujú veľmi ojedinele. Vlastne už mám asi iba taký jeden sentimentálny kúsok, ale aj ten ma zrejme pri najbližšom bloger bazáre opustí.  Tak či onak, sukne mám rada a cítim sa v nich dobre a žensky a to aj bez vysokých podpätkov. Táto sukňa je u mňa už zopár rokov, boli aj obdobia, kedy som sa do nej tak úplne nezmestila, ale zase sa v nej cítim parádne. Mám ju zo Zary, ešte z čias, kedy som do nej chodila počas každého výpredaja. To už ako viete nerobím, ale teda pozerám sa občas, čo majú nové. Nebudem sa tváriť chrumkavo. Denim mám rada a pre mňa je to materiál, ktorý nikdy nebude nudný.


Ľanový top z vlastnej dieľne

Keď som vymýšľala ako bude vo finále vyzerať top ku šortkám, tak som mala v hlave asi 3 rôzne verzie. Ja ale nie som krajčírka, tak som svoje vízie predostrela babine. Prvá bola hneď zamietnutá, druhá zostala v zálohe, keby tento pokus nevišiel, ale myslím, že sa podarila nad očakávania. Poviem vám, že látku sme využili na milimetre a tento top sa hodí snáď ku všetkému. Vyzerá perfektne s matchy matchy šortkami, rozumie si s denimom, dá sa nastylovať aj do elegantného looku a je mu jedno či máte -dsať alebo -násť. Ja ho zbožňujem a ešte ho tu rozhodne uvidíte. K dnešnému looku som ho doladila svojim obľúbeným 3-kombom náhrdeľníkov a mojím fav čiernym klobúkom.


Handmade a lokálne

Ak sa vám handmade shopper bagy od Renátky páčia a chceli by ste vidieť aj iné farby či rovno si niektorú vybrať, tak mi pokojne nechajte komentár, prípadne napíšte email. Veľmi rada podporím šikovné Slovenky, akou je rozhodne aj pani Renátka, pretože svoje tašky robí naozaj precízne. Jej shopper tašky sú podšité, majú gombík na zapínanie, aby sa vám tam nikto poľahky nedostal a to, že ich vyrába zo svetrov, ktoré by už len zapadli prachom je nie len ekologické ale aj veľmi kreatívne. A ja mám pre vás skvelú správu.

Práve shopper bag v sivej farbe, ktorý mám na fotení môžete vyhrať. Stačí, keď mi do komentára tu alebo na FB napíšete, či ste si už niekedy niečo takto kreatívne pretvorili.


Budem sa tešiť na vaše nápady a o týždeň v stredu vyhlásim víťaza. Držím palce a vidíme sa o týždeň.

You Might Also Like

0 komentárov