Drevená svadba za dverami...

Tuesday, July 28, 2020

Ahojte kamoši! S mojim drahým mužom darčeky riešime na báze wishlistu. Spravila som mu na IG záložku, kde mu nahádžem, čo sa mi páči a keď príde čas, tak sa tam pozrie, klikne na link vo fotke a má nakúpené. Dôležité je už len to, aby nezabudol, že taká záložka existuje všakže. Nuž a keďže sa pomaly blíži čas našej drevenej svadby a na IG som náhodou objavila zľavy na moju vytúženú kabelku, tak chápete. Pre istotu som mu poslala 2 farby, ktoré sa mi páčia, nech mi vyberie on a budem mať aj mini prekvapko. Samozrejme som vbehla do izby akurát, keď ju pozeral, takže bolo po prekvapku, ale aspoň  som si ju mohla zobrať na fotenie. 

Ale viete, čo mi povedal, keď som si ju dala k červeným šatám? Že mi mal vziať bielu. HAHAHA.

Kombinácia ružovej a červenej

V tomto prípade nejde úplne o typický odtieň ružovej, ktorý si zrejme na prvú predstavíte. Kabelka je podľa mňa sýtej lososovej farby, ale jej kombinácia s červenou  je stále oku lichotivá. Áno, s bielou by to možo bolo výraznejšie, ale mne sa to takto páči. Vybrala som si ikonickú Coccinelle Arlettis Mini, pretože na tej väčšej mi vadilo aká je baculatá. Som minimalista čo sa týka obsahu kabelky a v pohode do nej zmestím všetko, čo do mesta potrebujem - kombo mobil, kreditka a kľúč. Celý look som doplnila mojim milovaným klobúkom z Ljubljany a minimalistickým náhrdelníkom s kvetom života.


Neprehliadnuteľné šaty

Keď som videla šaty od Dominika na IG, tvorí pod značkou ORVO, tak som vedela, že budú kúskom, ktorý budem v lete milovať. Prvá myšlienka bola na červenú, veď viete, že je to moja power farba, cítim sa v nej ako ryba vo vode. Pripadám si v nich dievčensky a zároveň ako dračica. Sú totiž šité pomerne rafinovane a odhaľujú toľko, aby to bolo zaujímavé, ale nie moc, aby som si nepripadala prvoplánovo. Ja som si ich objednávala priamo u Dominika, ale ak sa bojíte, či by vám sadli, tak sa dajú kúpiť a vyskúšať v Drobne Store v Bratislave. Pre mňa je to aktuálne dlhá cesta, tak som to riskla, čo vám poviem a úprimne si myslím, že som dobre urobila. Na chrbte sa viažu na mašľu a samozrejme sa nosia bez podprsenky. To si po dlhom čase pomerne intenzívne užívam.




You Might Also Like

0 komentárov