Ženy, ktoré ma inšpirujú...

Tuesday, August 04, 2020

Ahojte kamoši. Nemôžem uveriť, že už je august. Polovica leta za nami a úprimne mi to more ani nechýba. Na dedine je nám dobre a vďaka návšteve z Bratislavy som nabitá pozitívnou energiou hádam až do Vianoc. Ale o inom som chcela. Za tie roky, ktoré som už s Romilikes strávila, kopec napísaných článkov a rôzne spolupráce sa tento blog neustále menil do podoby akú má teraz a určite ma formovali aj ľudia, s ktorými sa stretávam, ktorých mám rada a aj tí, ktorých na sociálnych sieťach sledujem. V mojich začiatkoch moje stajlingy tvorili hlavne kúsky z fast fashion. Postupom času a uvedomovaní si okolností, ktoré za nízkou cenou niektorých kúskov stoja som sa pomaličky začala rozhliadať aj po lokálnej tvorbe. Stále som verná kúskom z druhej ruky, pretože si myslím, že toto je najlepši spôsob ako si zaobstarať nové kúsky do šatníka bez zbytočného zaťaženia našej planéty. Myslím si, že keby mali ľudia rozum, tak by swapy vytlačili do veľkej miery konzumné správanie a návyky, ale všetko chce čas a verím, že naše deti už budú ku konzumu pristupovať inak. 



Ženy, ktoré ma inšpirujú...

Na Instagrame mám svoje obľúbené blogerky, ktoré ma inšpirujú. Každá je iná a má iný štýl obliekania, čo majú všetky spoločné je, že im verím a myslím si, že by nepropagovali niečo čomu neveria, sú to autentické a správne ženy. Jednou z nich je aj moja kamka Rogue_Minimal, ktorej som už dávno hovorila, že s jej pohľadom na módu by už dávno mala mať blog a čuduj sa svete už je nejaký ten čas môžete sledovať na jej Insta blogu, kde sa venuje minimalistickej lokálnej tvorbe. Myslím, že jej vplyv na mňa je celkom jasný. Vďaka nej som spoznala Petru Weingart a prvýkrát pričuchla k domácej tvorbe. Kúsky od Peti sú nadčasové a vy aj na mojom blogu môžete vidieť, že ich rada a často nosím. 

Ako minimal prišiel na východ...

Asi vám je jasné, že sme s Peťou museli strihnúť fotenie, keď už k nám konečne prišli po 100 rokoch na ten ďaleký východ. Oblečené sme obe samozrejme minimalisticky. Peti má na sebe tielko od Buffet Clothing, ľadvinku od KRAS studio, ktorú zoženiete v Slávici a klobúk je zo Slow Concept Store. Ja mám na sebe moje fav ľanové kimono od Ninja Retzer, ľanové šortky z môjho nového projektu nazvaného Granny's, ktorý sa ešte iba pomaly formuje. Môj klobúk bola kúpa za všetky drobné a už ho musíte poznať aj keby ste nechceli, pretože ho nosím nonstop, je to môj suvenír z Ljubljany, kde sme boli s Peti na výlete, keď bol Zaky ešte mimino. Neviem, či už mal 10mesiacov vôbec. Nafotené sme mali tradične za 10 minút, pretože 3 malé deti ti to inak ani nedovolia, ale výsledok je vzhľadom na podmienky nad očakávania. Ďakujem zas a opäť môjmu Insta husbandovi, ktorý jednou rukou fotil a druhou nohou bežal za deťmi, aby ich holuby až pod auto nedoviedli. Dúfam, že keď budeme späť v Bratislave, tak si to zopákneme.


You Might Also Like

0 komentárov