Biele šaty pri deťoch? Prečo nie...

Monday, July 26, 2021

Čauko kamoši! Hlásim sa vám po pôrodnej pauze z fešn článku v plnej kráse. Už mám za sebou 600-nedelie a nie 600 nedelí neprešlo. Ak ste čakali prvý mamičkovský článok o šťavnatých detailoch z pôrodu, tak toto NIE JE on. Bude aj taký, ale s fotkami s deťmi, nech v tom nemáme bordel a keďže tu sa špacírujem iba ja, tak máte smolu.

Ako sa zmenil môj pohľad na módu?

Od počiatkov môjho blogovania som sa posunula istým smerom. Od túžby mať v každom článku nové handry som jednoznačne preč, a tak tu môžete sledovať tie isté kúsky v rôznych kombináciách dookola. Bola to dlhá cesta, lebo pretlak okolia a najmä instagramu, kde ti každá druhá baba dáva 500% zľavu na to či ono je silná káva. Občas si veru aj niečo kúpim, ale teda je to o rozmýšľaní. Prisahám, že niekedy sa mi aj sníva o danom kúsku. Platí u mňa, že ak chce prísť niečo dnu, musí niečo von. V takých časoch je na mojom instagrame zvyčajne bazár a ja sa mega teším, že takmer všetky kúsky si nájdu nový domov za pár minút. Ste super baby.

Šiltovka do voza aj do koča

Takto to bolo aj v prípade šiltky. Je jediná v mojom šatníku a farbu vybral Zaky. Uvažovala som medzi bordovou a touto. Keby vidíte môj šatník, tak pochopíte, olivová zelená, béžová, hnedá a denim sú jeho základom a Zaky teda trafil klinček po hlavičke. Keďže sledujem Tatianu Židekovú, tak som ju mala aj za lepšiu cenu. Inak plánujem s ňou začať aj cvičiť. Fingers crossed. Tú čiapku nosím denne, lebo úpek ako prasa a keď je veterno, tak drží lepšie ako klobúk. Podľa mňa vyzerá fajn aj k šatám a tieto sú za mňa top kojo kúsok. Vyťahovala som prsko v skákacom parku či v reštike a úplne fajne sa mi kojilo/dojčilo. Viem, že niekto má alergiu na jeden a niekto na druhý názov, ale tak mlieko dávame všetky, tak či onak. Mám ich z H&Mka a stáli v zľave okolo 13€. Je to kúsok, ktorý mi bude robiť radosť dlho. Len teda potrebujem začať cvičiť ruky, pretože aj keď sa v nich cítim ako princezná, tak na fotkách sa mi moje ruky nepáčili.

Na dnes vám už dám voľno, lebo je teplo a verím, že pôjdete radšej k vode.



You Might Also Like

0 komentárov