V novom roku v posteli...

Tuesday, January 24, 2023

ŠNR 2023 kamošky! Nechce sa mi veriť, že na blog píšem už 397 článok a ešte šialenejšie mi príde, že sa tejto zábavnej činnosti budem venovať pomaly 10 rokov. Tak či onak kurz mojej cesty sa pomaly menil ako sa menila moja životná rola, a tak vás zrejme neprekvapí, že prvý článok tohto roka bude venovaný deťom. Koniec koncov mám doma tri, že áno. Ako viete mám rada slovenské značky, nie je to tak dávno, čo som v hlave plánovala aj svoju vlastnú, tá je zaťiaľ odsunutá na dobu neurčitú, ale ako sa vraví, nikdy nehovor nikdy a možno sa k nej ešte vrátim. Tak či onak - dnes by som vám rada predstavila krásnu jemnú a slovenskú značku detského oblečenia Speem, pri ktorej už jej samotný názov napovedá, čo v jej portfóliu nájdete. Tak poďte so mnou snívať a pozrite sa na krásne minimalistické kúsky v jej kolekcii.

Speem v mäkučkom pyžamku...

Pyžamká sú vyrobené z modalu a kde inde ako na našom malebnom Slovensku. Za touto rozkošnou značkou stojí mama blogerka a ja jej nesmierne fandím, lebo byť trojmama a mať ešte aj ďalšie bejby v podobe značky, to je teda veľká vec. Kto by nevedel, tak MODAL je vlákno vyrobené z celulózy a na jeho výrobu sa spotrebuje menej vody ako pri bavlne, je biologicky rozložiteľný a teda šetrný k našej planéte. Za mňa je to nesmierne jemný a príjemný matroš. Pre Rebs a Zakyho som objednala mäkučké detské pyžamo v staroružovej a machovo zelenej farbe. Chlapčenský strih je čistý a minimalistický, dievčenský top je doplnený o volánik a samozrejme sme nezabudli ani na našu najmenšiu. Tá sa nám tu veselo pretŕča v overale, ktorý je ako bonus ušitý v dvojčísle a má kjút volániky na ramienkach. Musím povedať, že farby sú pre mňa TOP, ja si na babách celkom dosť idem staroružovú, je jemná a nevtieravá a vyzerá naozaj krásne.  


Speem dlhšie ako ty...

Hahaha. Toto znie ako výsmech pre každú jednu mamku. Ja tiež stále čakám na deň, kedy sa konečne vyspím do ružova. Nuž, ale iné som chcela - vďaka predĺženým patentom si Ruru svoj detský overal užije ozaj dlhšie, a preto sa v pyžamku vyspí dlhšie ako ja, čo si budeme. Prezieravo som jej vybrala veľkosť 86-92 a teda ponosí ho podľa mňa pokojne aj rok. Lebo som sa ako zvyčajne prepočítala.  Aktuálne totiž meria asi 74cm, ale oblečenie bežne nosí 86. Zhrnuté, podčiarknuté - veľkosti sedia, takže pri dvojčísle kupujte aktuálnu veľkosť. Inak sa môže stať, že doma budete nahánať malého hadíka, čo bude svoje pyžamko za sebou ťahať ako chvost. Nič, čo by sa nevyriešilo filigrantským vyrolovaním. V každom prípade oceňujem aj zips, ktorý sa dá rozopnúť na oboch stranách, čo značne uľahčuje boje pri výmene plienky. Teda neviem ako u vás, ale v našej domácnosti sa to niekedy zvrháva na argumentačnú vojnu a to najmä pred večerným spánkom. Neviem čo to deti majú s nahotou, ale prisahám, že by najradšej spala holá a pomaly začínam tušiť kto u nás vyzlieka všetky bábiky. 


Nuž tak. Myslím, že na zahájenie krásneho blogo-roku som sa tu vykecala viac než dosť a keďže som dnes večer s deťmi sama, zatiaľ, čo sa môj drahý manžel zabáva na firemnej párty, tak si uletím a okrem písania, si aj knihu prečítam. My mamy sa predsa tiež musíme udržiavať na nejakej znesiteľnej mentálnej úrovni, no nie? Do spania ZDAR kamošky. 

Aby sme boli korektní, tak článok vznikol v rámci spolupráce so značkou Speem. 

You Might Also Like

0 komentárov