Nude like this...

Wednesday, February 08, 2017

Hi guys! This was a lovely weekend. We had a family gathering with my grandma and Zachary's great-grandma (how cool is that), she is AWESOME, lunch out with friends and the weather on Sunday was just magical. And guess what? I have delivered the last Xmas present. So Christmas is officially over for me. In February. LOL.

Fitness update_
I did not start yet. BUT, I had a serious reason. I have problems with the small of my back. So I went to physioterapist for a massage. And I am forced to start a bit later, because I can not bend down.

Now to my outfit. It looks like I have some serious obsession for leopards. My hubby thinks I look like a flower child, but I guess it is just the bandana and this wonderful bell sleeve pullover that makes him think so. But I do love this look as it is a perfect combo of flover power and leopard print with nude colour.

So how do you like it guys?

Čaute ľudia! To bol ale krásny víkend. Mali sme rodinné stretko s mojou babkou a teda Zakyho prababkou (že je to super), ona je proste SKVELÁ, obed vonku s kamošmi a počasie v nedeľu bolo jednoducho čarovné. A hádajte čo? Odovzdala som posledný vianočný darček. Takže Vianoce sú pre mňa oficiálne ukončené. Vo februári. LOL.

 Fitness update_
Ešte som nezačala. ALE, mala som vážny dôvod. Mám problémy s krížami (pravdepodobne prechladnuté). Tak som skočila na fyzioterapeutickú masáž. A keďže sa nemôžem moc zohýbať, tak budem musieť začať trochu neskôr. 

Teraz k môjmu outfitu. Vyzerá to, že mám dáku vážnu posadnutosť leopardami. Môj drahý si myslí, že vyzerám ako hipisáčka, ale povedala by som, že je to len bandanou a tým perfiš svetrom so zvonovými rukávmi, ktoré tak na ňho pôsobia. Mne osobne sa tento look páči, pretože je to perfektné kombo kvetovanej a leopardej potlače s béžovou. 

Tak ako sa vám to páči?

Shop my look:
Bell sleeve pullover - Zaful (Buy here)
Bandana - via Lovely (Sold out)
Jeans - A/W Zara sale (Similar)
Ankle boots - Topankovo (Buy here)
Coat - SheIn (Buy here)
Rings - H&M sale (Similar)
Men Shirt - Nákupné maniačky / prehistoric :)
Faux fur - Zara old (Similar)
DKNY Bag - Cube Shop (Bory Mall)



You Might Also Like

2 komentárov

  1. Replies
    1. Ďakujem Domi, trošku som sa obávala ako sa bude páčiť kombinácia leoparda a kvetovanej šatky, ale mne sa to páči a má to aj celkom fajn ohlas 😘

      Delete