SHEIN is celebrating...

Friday, October 13, 2017

Hi folks! I have great news. Did you know that SHEIN is celebrating a lovely ANNIVERSARY? SHEIN is 9 years old now and there is a big promotion waiting for you guys. So make sure to take advantage on FREE SHIPPING on every order. Coupon codes with extra sales on the home page and you can also get free gifts over orders amount. So make sure to shop & save more during the CELEBRATION days. The special offer starts from 18: 00 of 15th to 18:00 of 18th of Oct.
Below are few of my tips in case you are looking for different styles.

Shop the coatT-shirtsweatshirt.

Čaute kamoši! Mám skvelé správy. Ak milujete SHEIN, tak vedzte, že práve oslavujú milé narodeniny. SHEIN má totiž už 9 rokov a pri tejto príležitosti má pre vás veľké zľavové šialenstvo. Tak si rozhodne užite FREE Shipping na každú objednávku. Okrem toho vás na stránke čakajú extra zľavové kupóny a darčeky podľa hodnoty objednávky.Tak sa uistite, že nakúpite a ušetríte viac počas týchto osláv. Špeciálna ponuka štartuje 18:00 15teho do 18:00 of 18teho Októbra. 
Nižšie nájdete zopár mojich tipov na nákupy rôznych štýlov.

Shop the coatT-shirt & culottes.

You Might Also Like

2 komentárov

  1. S tými obrázkami si sa riadne vyhrala, peckové sú. A Shein milujem ale šetrím na kočík :D takže to tam radšej ani nezablúdim lebo by to nedopadlo dobre :D

    NITA
    NEW POST

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..ďakujem Anitka :-* ..chápem, treba si stanoviť priority..my sme si kúpili kočík z druhej ruky a som vážne rada, lebo kvôli psovi s ním chodíme po poliach, lesoch a kade tade a keby som do takéhoto stavu v akom aktuálne je dostala nový, tak ma šlahne..raz darmo..nebude zo mňa kaviarenská mamka :)

      Delete